Turkiet stod, som väntat, upp mot Frankrike på ett fint sätt och spelet satt klockrent.  I dag gör vi något så ovanligt som att lämna in en dubbel i EM-kvalet.

Första spelet hämtar vi från matchen mellan Schweiz och Irland.

Det här är en extremt viktig match, inte minst för Schweiz som behöver vinna. Laget har tappat en del onödiga poäng i det här gruppspelet. Ett exempel var bortamatchen mot Danmark som slutade 0-1 senast. Schweiz hade ganska god kontroll i den matchen men de åkte dit på en omställning. 1-1-matchen borta mot Irland för tre omgångar sedan var också ett onödigt svagt resultat. Schweiz var klart bättre spelmässigt och de forcerade in 1-0 i andra halvlek, men Irland hittade en orättvis kvittering.

Det är bara en seger som gäller för Schweiz i kväll och vi ger dem mycket god chans att lyckas. Schweiz var mycket bättre i bortamatchen och på hemmaplan, med kniven mot strupen, kommer spelarna höja sig. Irland lär försöka parkera bussen för att stjäla en poäng, men vi tror inte att en sådan taktik håller. Vi spelar Schweiz till oddset 1,55 hos Bet365.

Nästa spel kommer från matchen mellan Rumänien och Norge.

Det är två lag som bör gå för tre poäng. Rumänien kommer möta Sverige på hemmaplan och Spanien på bortaplan efter denna match. Vår kalkyl säger att en poäng mot Norge inte räcker. För Norges del är det hela mycket enkelt – det måste bli tre poäng och norrmännen kommer gå för det. Båda lagen dras med en del defensiva problem samtidigt som de har en ganska offensiv prägel på sitt spel. Rumänien saknar bland annat Chiriches och Grigore som är duktiga backar. Norge får klara sig utan Reginiussen och troligtvis Nordtveit som klev av senast. Förr eller senare kommer denna match öppna upp sig rejält och vi gillar Goal Line Över 1,5 mål till oddset 1,425 hos Bet365.

Vi spelar alltså dubbeln Schweiz och Goal Line Över 2,5 mål  mellan Rumänien och Norge till oddset 2,20 hos Bet 365!

Vi spelar alltså dubbeln Schweiz 1:a och Goal Line Över 2,5 mål till totaloddset 2,20 hos Bet 365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!