Frankrike klev in i detta gruppspel som stora favoriter men det är Turkiet som toppar gruppen inför kvällens match. Fransmännen har överlag gjort ett bra kvalspel så här långt. Sex av sju matcher har resulterat i segrar. Lagets enda förlust kom på bortaplan mot Turkiet (0-2). Skadeläget stör en aning då spelare som Lloris, Umtiti, Laporte, Mendy, Pogba, Mbappé, Thauvin, Martial, Dembélé och Lacazette med flera är skadade. Lägg därtill att Kanté är ett frågetecken efter att ha skadat sig under uppvärmningen inför mötet med Island. Matchen mot Island var inte någon sprudlande insats från Frankrikes sida men de lyckades vinna med 1-0 efter det att Giroud gjort mål på straff.

Turkiet kommer till spel med en god känsla. De slog Frankrike regelrätt efter en strålande insats på hemmaplan tidigare under kvalet.  Tre raka segrar understryker att formen är god, även om 1-0-segerarna hemma mot Andorra och Albanien satt hårt åt. Frankrike är jättefavoriter i kväll trots att de har ett ansträngt trupläge och Turkiet har ingenting emot att slå ur underläge på bortaplan.

Frankrike har hemmaplansfördelen men vi menar att favoritskapet är väl stort med tanke på alla spelar som saknas. Turkiet kan spela med större tålamod och ett oavgjort resultat vore fullt godkänt för deras del. Vi tror att detta kommer bli jämnare än vad oddsmarknaden vill ha det till och vi testar att spela Turkiet med Asian Hcp +1.5 till oddset 1.72 hos Unibet!

Unibet erbjuder en insättningsbonus på 200% upp till 2000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!