Det är två taggade lag som drabbar samman i kväll. Tottenham förlorade sin inledande gruppmatch i Champions League mot Inter. Barcelona kommer från tre sämre resultat i ligaspelet. Vi väljer sida!

Tottenham är en aning svårbedömda för dagen. De åkte nyligen på tre tunga förluster i rad mot dugliga lag som Watford (1-2), Liverpool (1-2) och Inter (1-2). Det är sannerligen ingen skam att förlora mot Liverpool, som är riktigt bra. Vi kan tycka att Tottenham gav bort initiativet mot Inter för lättvindigt. Engelsmännen tog trots allt ledningen med 1-0 men sedan föll de tillbaka i planen, vilket resulterade i att Inter både kunde kvittera och avgöra via ett sent mål i 92:a minuten.

Det finns onekligen en del frågetecken kring Barcelona också. 2-2-matchen mot Girona för tre omgångar sedan var en missräkning. 1-2-förlusten borta mot Leanés näst senast gav stort eko i fotbollseuropa och det följdes upp av ett nytt poängtapp i 1-1-matchen på hemmaplan mot Bilbao. Det är resultat som inte ser bra ut på pappret och det är ingen vild gissning att vi kommer få se ett retat Barcelona i kväll.

Tottenham känner press att ta poäng i kväll efter den tunga förlusten mot Inter, men det blir lättare sagt än gjort. Engelsmännen har nämligen spelare som Jan Vertonghen, Mousa Dembele, Christian Eriksen, Dele Alli, Serge Aurier och Michel Vorm på skadelistan. Som att inte det vore nog är det ett starkt revanschsuget Barcelona som står för motståndet. Barcelona ska tveklöst rankas som ett bättre lag i grund och botten. Räknar med då in Tottenhams skador så blir styrkeförhållandet ännu större. Vi tror mycket på Barcelona i kväll och tvåan ska spelas 1.95 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!