Sarpsborg har stått för en stor bedrift som tagit sig till gruppspelet i Europa League, men nu är det mycket som talar för att det tar stopp. Norrmännen inledde med en 1-3-förlust på bortaplan mot Besiktas och något annat var inte att vänta. Besiktas hade 63-37 i bollinnehav och segern var rättvis.   Ligasäsongen har inte varit något extra för Sarpsborg som återfinns på en blygsam 9:e plats i tabellen.

Genk har imponerat stort på oss en längre tid. Laget håller otroligt hög standard, de har en positiv spelidé och en urstark offensiv. Lagets senaste förlust kom på bortaplan mot Standard Liege i ligan den 6:e maj förra säsongen. Genk har spelat nio ligamatcher denna säsong och tagit 23 poäng av 27 möjliga. Danska Bröndby sopades av banan i kvalet till Europa League via 5-2 hemma och 4-2 borta. Det följdes upp av en mycket enkel 2-0-seger i första gruppspelsmatchen på hemmaplan mot Malmö FF.

Jämför man lagens trupper är det stor fördel för Genk. Belgarna tar resan till Norge med stort självförtroende och vi ger dem jättechans att vinna. Sarpsborg har riktigt risig form med sju raka förluster i ligan och i Europa. Tre av dessa förluster har kommit hemma på Sarpsborg Stadion och vi tror inte på någon uppryckning i kväll. Känslan är att Genk kommer lägga i högsta växeln från start och det är bara en tidsfråga innan första målet kommer. Vår känsla är att Genk kommer ta ledningen redan i första halvlek och vi väljer således att spela Genk halvtid/full tid till oddset 2.30 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!