Paris SG är ett oerhört frejdigt lag att titta på och vi förväntar oss inget annat än full fart framåt i kväll. Fransmännen förlorade tungt i den inledande omgången mot Liverpool och det är viktigt att ta full pott i hemmamatcherna. Röda Stjärnan krossades med 6-1 i den senaste Champions League-matchen. Därefter har Paris SG slagit Lyon och Amiens med 5-0 på hemmaplan i ligaspelet. Värt att notera är att storstjärnan Neymar vilades i lördagens match och han spelar således på pigga ben.

Napoli är ett lag vi har gott öga till, men detta blir troligtvis för tufft. Italienarna har fått en bra start i Serie A där de bara förlorat två av nio matcher. En av förlusterna kom förövrigt på bortaplan mot Juventus (1-3). Napoli drabbades av en utvisning efter 58 minuter i den matchen men det var inte avgörande, Juventus ledde med 2-1 då  Rui fick lämna planen. Därefter har Napoli hunnit med att besegra ett smålojt Liverpool med 1-0 på hemmaplan, Sassuuolo med 2-0 hemma och Udinese med 3-0 på bortaplan.

Paris SG saknar troligtvis backen Thiago Silva och så är högerbacken Alves borta sedan tidigare. Det är inte optimalt för defensiven och vi utesluter inte att Napoli petar in en boll. Att släppa in ett mål är sällan avgörande för Paris SG som har sin absoluta styrka i det offensiva spelet. Fransmännen har gjort 24 mål på sex hemmamatcher i ligan och vi blir väldigt förvånade om de inte gör två eller fler i kväll, trots att motståndet är tuffare än normalfallet. Vi klickar oss in på fliken ”Skapa ett spel” hos Bet365 där vi klickar i att Paris SG vinner matchen och att det blir över 2 mål för ”båda lagen kombinerat”. Det vill säga, Paris SG vinner och det måste bli över 2,5 mål till oddset 2.00!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!