Färjestad har verkligen lyft sig efter en tung inledning på säsongen. De offensiva pjäserna fick inte målskyttet att lossna till en början och det blev kostsamt. Nu ser det desto bättre ut och vi kan konstatera att värmlänningarna gjort 16 mål sett till de fyra senaste matcherna. Djurgården besegrades med 4-3 sist i en match som var riktigt underhållande. Det var rättvist att Färjestad vann så som matchen utvecklade sig men det hade kunnat bli ännu fler mål om inte målvakterna glänst som de gjorde i andra perioden.

Rögle är ett annat lag som haft det kämpigt inledningsvis men nu kan de vara på rätt väg. Skåningarna föll visserligen med 3-4 borta mot Timrå näst senast men Rögle var värda poäng sett till spel och skapade chanser. Det var säkerligen skönt för spelarna att få snabb revansch via en 3-1-seger på hemmaplan mot Timrå senast.

Färjestad är det bättre laget och de ska vara favoriter, men oddset på ettan duger inte. Däremot lockas vi rejält av överspelet. Färjestads givna målvaktsetta Markus Svensson skadade sig mot Djurgården och missar matchen. Det betyder att Adam Werner får chansen från start i sin första matchpå hemmaplan. Werner stod även borta mot Mora för några veckor sedan. En match där han inte gjorde bort sig, men han kunde inte förhindra att Mora vann med 4-3 efter straffar. Färjestad har gått över 5,5 mål i fyra raka matcher och ser man till de tre senaste hemmamatcherna mot Rögle har alla tre slutat med sex mål eller fler. Det är två framåtlutade lag som drabbar samman och det lutkar onekligen mål. Vi spelar över 5 mål till oddset 2.50 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!