Detta är en nyckelmatch för Valencia. En majoritet av experterna förutspår att Juventus och Manchester United ska gå vidare från gruppen. Skulle Valencia vinna i kväll har de en chans, men det blir sannolikt för tufft om de skulle förlora. Juventus vet vad som krävs för att nå framgång i Champions League. De spelade final 2015 och 2017. Förra säsongen rök Juventus i kvarten och det var Ronaldo som skickade ut Juventus, den här säsongen återfinns Ronaldo hos italienarna.

Matchinfo
Valencia-Juventus
Fotboll, Champions League, Spanien
onsdag 19:e september kl. 21:00.
Skador och frånvaro, hemmalag
Valencia har drabbats av en skada på viktiga innermittfältaren Geoffrey Kondogbia och det är kännbart. Reserverna Garay och Coquelin är borta sedan tidigare.

Skador och frånvaro, bortalag
Juventus har inte några nämnvärda problem. Barzagli, Spinazzola och Mattia De Sciglio saknas.

Valencia har inte fått någon flygande start på säsongen i La Liga. Fyra spelade omgångar har resulterat i tre kryss och en förlust. Det är givetvis oroväckande med tanke på att motståndet inte varit det bästa. Det råder inget snack om att Atlético Madrid varit tuffaste motståndet så här långt, de gästade Mestalla i premiären i en match som slutade 1-1.

Juventus har rivstartat Serie A med fyra segrar på fyra omgångar. Spelet har inte alltid glänst men spelarna har alltid hittat ett sätt att vinna matcherna på. Ronaldo inledde sin karriär i Juventus med att gå mållös från planen i de tre inledande matcherna. Portugisen fick rejäl islossning senast då han gjorde båda målen i 2-1-segern mot Sassuolo. Detta har såklart stärkt självförtroendet rejält och lita på att Ronaldo vill visa upp sig från sin bästa sida nu när han återvänder till Spanien.

Vi har svårt att tro på något annat än en bortaseger. I grund och botten är Juventus en klass bättre än Valencia. Lägg därtill att spanjorerna riskerar att bli för framtunga nu när viktige Kondogbia saknas. Minns att Juventus faktiskt besegrade Real Madrid med 3-1 på bortaplan i april. Nu möter de Valencia, som är ett sämre lag på pappret, och nu har Juve en solklar fördel av att ha en het Ronaldo i laget. Vi tvekar inte att spela Juventus med Asian Hcp -0.5 till oddset 2.02 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!