Finland har något spännande på gång, i alla fall när de möter lag av Estlands kaliber. Finnarna har vunnit tre av sina fyra senaste landskamper mot Malta (5-0), Vitryssland (2-0) och Ungern (1-0). Förlusten kom mot Rumänien, som ju kan en hel del när spelet klaffar. Finland inledde UEFA Nations League på bästa sätt genom att besegra Ungern med 1-0. Ungern hade 62-38 i bollinnehav men Finland låg rätt i de defensiva positionerna och de hade dessutom kraften att avgöra.

Det är svårt att skriva upp ett landslag som Estland. De saknar helt enkelt rätt kvalitet och vi såg ingenting av värde i 0-1-förlusten mot Grekland förra veckan. Grekland hade 10-4 i avslutsövertag och 61-39 i bollinnehav trots att de spelade på bortaplan. Estland måste höja sig ett par nivåer gentemot den matchen för att ha skuggan av en chans att stå emot Finland i kväll. Estland har förövrigt förlorat fyra av de fem senaste landskamperna och de har blivit nollade i tre av matcherna.

Vi ger Finland bra chans att ta en ny seger. Estland kan inte bara fokusera på att backa hem då de inledde Nations League med en förlust mot Grekland. En ny förlust i kväll skulle vara blytung. Finland kommer med fint självförtroende efter segern mot Ungern och man ska komma ihåg att Finland besegrade Estland med 3-0 på hemmaplan för exakt ett år sedan. Vi tror att Finland tar en ny seger och ett slutresultat i stil med 2-0 känns troligt. Vi väljer att spela Finland med Asian Hcp -1 till oddset 2.06 hos Unibet!

Unibet erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!