Det spelas ett häftigt toppmöte i Premier League under lördagskvällen och vi lyfter fram ett fräckt spel!

Chelsea har fått en fin inledning på säsongen. Sex spelade ligamatcher har resulterat i fem segrar och ett oavgjort resultat. Första poängtappet kom förra helgen på bortaplan mot West Ham i en match som slutade 0-0. Chelsea hade 66-34 i bollinnehav och 15-5 i avslut, så ingen hade kunnat säga något om de vunnit den matchen också.

Liverpool har spelat sex ligamatcher och vunnit samtliga. Vi har låtit oss imponeras så smått av Liverpool trots att några av segrarna har varit knappa. Flera motståndare har parkerat bussen i det egna straffområdet men Liverpool har hållit sig lugn och funnit vägar att vinna. Vi måste även lyfta fram intrycket från segern mot PSG i Champions League, där Liverpool stundtals såg bländande ut.

Dessa lag möttes i Ligacupen tidigare i veckan men då var det inte ordinarie lag som drabbade samman. Chelsea vände 0-1 till 2-1 sent men nu tror vi att Liverpool tar revansch. Chelsea har, med undantag från matchen med Arsenal, haft ett snällt spelschema med matcher mot Huddersfield, Newcastle, Bournemouth Cardiff och West Ham. Detta är något helt annat! Chelsea spelar på hemmaplan och de kommer gå för segern, vilket passar Liverpool perfekt. Liverpool är oerhört duktiga på att kontringsspela och det skulle förvåna oss om de inte får ett flertal läckra kontringslägen under matchens gång. Vi håller Liverpool högre för dagen och det ser dessutom ut att kunna bli en underhållande match. Vi väljer att spela Liverpool och över 2.5 mål till oddset 3.50 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!