Det är två lag med tveksam form som drabbar samman i kväll. Atalanta åkte på en tung och oväntad 0-2-förlust mot Spal 2013 näst senast och det följdes upp av en 2-2-match på bortaplan mot Milan. Torino fick med sig ett oavgjort resultat borta mot Udinese näst senast men var inte nära att ta poäng i 1-3-förlusten mot Napoli förra helgen.

Matchinfo
Atalanta-Torino
Fotboll, Serie A, Italien
onsdag 26:e september kl. 21:00.
Skador och frånvaro, Atalanta
Truppläget är strålande. Varnier är långtidsskadad.

Skador och frånvaro, Torino
Falque är skadad och det är ett betydande offensivt avbräck för Torino. Lyanco, Ansaldi saknas och det ser inte så bra ut för De Silvestri heller.

Inbördes möten, hemmalag – bortalag
Átalanta-Torino 2-1
Torino-Atalanta 1-1
Torino-Atalanta 1-1
Atalanta-Torino 2-1
Torino-Atalanta 2-1

Läget i laget, hemmalag
Atalanta rivstartade säsongen då de krossade Frosinone med 4-0 på hemmaplan och det följdes upp av dugliga 3-3 på bortaplan mot Roma. Därefter åkte Atalanta på två raka förluster mot Cagliari och SPAL. Atalanta var spelförande i båda förlustmatcherna men de förmådde inte att utnyttja spelövertaget. Insatsen i 2-2-matchen mot Milan senast var ett steg i rätt riktning och en liknande insats bör räcka långt i kväll.

Läget i laget, bortalag
Torino var riktigt bra för två säsonger sedan. Vi tycker att de tog ett steg tillbaka förra säsongen och vi har inte låtit oss imponeras av lagets spel denna säsong. Torino har visserligen bara förlorat två matcher och förlusterna har kommit mot Roma och Napoli, som är starkare lag. 2-2-resultaten borta mot Inter ser bra ut på papperet men det var ett Inter som inte hade hittat ett vägvinnande spel vid den tidpunkten. Torino måste vara riktigt bra om de ska få med sig poäng i kväll, speciellt då Falque saknas.

Speltips
Vi tar solklar ställning för Atalanta i kväll. Deras högstanivå är riktigt bra och vi tror på en uppryckning efter den meriterande poängen mot Milan senast. Atalanta har vunnit de två senaste hemmamatcherna mot Torino med 2-1 och vi tror på ett resultat i stil med 2-0 eller 3-1. Torino är inte något märkvärdigt lag just nu och de får resa hem utan poäng. Vi spelar Atalanta till oddset 1.75 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!