Matchinfo
Köpenhamn – Atalanta
Fotboll, kval till Europa League, Danmark.
30:e augusti kl. 18:30.

Inbördes möten, hemmalag – bortalag
Atalanta – Köpenhamn 0-0.

Första mötet mellan Atalanta och Köpenhamn slutade 0-0 på italiensk mark. Det var en otroligt ensidig historia där Atalanta dominerade sett till spel och skapade målchanser, men danskarna lyckades freda sig och hålla nollan. Nu är det Köpenhamn som har hemmaplansfördelen men de måste höja sig rejält om de ska säkra avancemang. Atalanta har visat klass i inledningen av Serie A och de gav storlaget Roma jätteproblem i den senaste omgången. Vi lyfter fram ett roligt specialspel!

Köpenhamn har inte direkt strålat av form de senaste veckorna. De blev spelmässigt utspelade borta mot Atalanta för en vecka sedan. De fick nöja sig med ett 1-1-resultat borta mot AGF i ligan dessförinnan och i den senaste ligamatchen slog de Sönderjyske med 3-2. Visst har Europakvalet tagit fokus från ligan, men en klubb av Köpenhamns storlek ska ändå kunna prestera bättre än vad som varit fallet.

Atalanta har inlett säsongen på ett bättre sätt. 4-0-segern mot Frosione var visserligen pliktskyldig men resultatet ändå imponerande. Det följdes upp av en 3-3-match på bortaplan mot topplaget Roma. Atalanta är ett mycket spelskickligt lag som dessutom satsar på att komma långt i Europa League. Formen är på topp och de reser till danska huvudstaden för att säkra avancemang.

Första mötet slutade alltså 0-0 men Atalanta borde ha fått in ett par bollar sett till alla lägen som skapades. Italienarna hade 64-36 i bollinnehav och mäktiga 20-3 i avslutsövertag. Vi kan inte tänka oss att Köpenhamn lyckas hålla nollan en gång till och gör Atalanta mål måste Köpenhamn plötsligt framåt för att kunna säkra avancemang. Vi har svårt att se att detta ska bli en målmässigt tillknäppt historia och Atalanta lär få fina offensiva ytor att operera på förr eller senare. Vi lyfter roliga specialspelet Atalanta att vinna och att det blir över 2.5 mål till oddset 2.75 hos Bet365. Vi tar även en slant på Atalanta med Asian Hcp -1 till oddset 2.35 hos samma spelbolag.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!