Fotbolls-VM

Sverige – England lördag kl. 16:00.

Sverige fortsätter att sköra framgångar med sitt trygga sätt att spela fotboll. Defensiven fungerar precis som den ska och offensivt har det skapats tillräckligt heta målchanser för att besegra Mexiko och Schweiz. I dagens match mot England slår Sverige kraftigt ur underläge och vi kommer få se en liknande spelstil som vi gjort i matcherna på slutet, vilket passar svenskarna bra.

Englands match mot Colombia blev en stökig historia. Matchen hade mängder med avblåsningar som följdes upp med tjafs gentemot domaren och det tog död på flytet i matchen. England var genomgående det bättre laget och de tog ledningen med 1-0. I slutskedet av matchen lade sig engelsmännen på försvar och det öppnade upp för Colombia som satte 1-1 med några få sekunder kvar. Lagen hade en varsin del av extratiden och det krävdes straffar för att skilja lagen åt, där England var bäst.

Vi förväntar oss en matchbild där England är spelförande mot ett Sverige som ser till att ligga rätt i positioner och som går framåt när tillfälle ges. Visst är England bra, men det råder inte någon klasskillnad mellan lagen. Sverige är otroligt starka defensivt och England kommer ha svårt att vinna eventuellt inläggsspel mot de svenska försvararna. 1X2-oddsen ligger på 4.75 3.30 och 1.95 vilket känns lite skevt för vi ger Sverige bättre chanser än så. Vi väljer att kliva in på Sverige med Asian Hcp +0.5 till oddset 1.97 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!