Fotbolls-VM

Frankrike – Kroatien söndag kl. 17:00.

VM-turneringen har varit härligt på alla sätt och nu ska den avgöras.

Frankrike har uppträtt otroligt stabilt genom hela mästerskapet. Gruppspelet blev en transportsträcka där fransmännen gjorde vad som krävdes för att vinna gruppen, utan att spilla allt för mycket energi. I slutspelet har Fransmännen tagit trygga segrar mot Argentina och Uruguay. Semifinalen mot Belgien blev en jämn historia där Belgien var bättre under en stor del av första halvlek, men fransmännen lyckades stå emot den anstormningen och de hittade ett avgörande till slut.

Lilla nationen Kroatien har gjort det fantastiskt bra som tagit sig hela vägen till final. Ni som följt oss vet att vi varit positiva till laget hela vägen. Gruppspelet var ruggigt imponerande men i slutspelet har spelet stundtals sett krampaktigt ut. Då tänker vi främst på första halvlek mot Ryssland och England men kroaterna har visat prov på fin styrka då de kommit tillbaka i andra halvlekarna och stått upp bra under övertiden/straffarna.

Det kan ligga Kroatien i fatet att de tvingats till straffar mot Danmark och Ryssland samt extratid mot England. Å andra sidan har Kroatien varit som bäst i andra halvlekarna vilket visar att det ändå finns styrka och energi kvar bland spelarna. Upplevelsen av att spela VM-final gör att spelarna är fullpumpade med adrenalin och vi tror inte att ”trötthetsfaktorn” kommer vara avgörande på något sätt. Vi gillar Kroatien starkt men frågan är om de inte möter sina övermän i dag. Frankrike är otroligt starka defensivt och de har en förmåga att göra vad som krävs för att vinna knappt men säkert. Vi tror att Frankrike löser uppgiften och ettan spelas till oddset 2.00 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!