Fotbolls-VM

Frankrike – Belgien tisdag kl. 20:00.

Det är dags för semifinal! Båda dessa lag gladde oss i kvartsfinalen. Vi tog tydlig ställning för Frankrike som vann bekvämt mot Uruguay. Vi lirade båda lagen gör mål i mötet mellan Belgien och Brasilien och det var inte nära att missa.

Frankrike har sakta men säkert växlat upp och de ser riktigt spännande ut. Gruppspelet blev en transportsträcka där fransoserna gjorde vad som krävdes för att vinna, men inte mycket mer. Det offensiva spelet tog ett jättesteg i rätt riktning i åttondelsfinalen mot Argentina och segern var definitivt klarare än vad 4-3-resultatet kan ge sken av. Det följdes upp av en 2-0-seger mot Uruguay i en match där Frankrike hade full kontroll från start till mål. Det var mycket ställningskrig första halvtimman men efter 1-0-målet kunde Frankrike defilera till seger.

Belgien är otroligt starka offensivt och de visade prov på en förbättrad defensiv i 2-1-segern mot Brasilien. Belgarna tog en 2-0-ledning men Brasilien kom ut starkt i andra och 1-2-reduceringen var logisk. Brasilien fortsatte att pressa på hårt sista kvarten men Belgien lyckades freda sitt mål med stor möda. Då såg defensiven desto darrigare ut mot Japan i åttondelsfinalen som vanns med 3-2. Japan hade Belgien rejält i gungning när de ledde med 2-0 men belgarnas strålande offensiv löste problemet genom att göra tre mål under matchens avslutande 20 minuter.

Frankrike och Belgien har kapacitet att vinna denna turnering. Frankrike målas upp som knappa förhandsfavoriter inför kvällens match och det återstår att se om det är korrekt. Vi menar att Belgien är minst lika bra offensivt, möjligtvis något bättre. Däremot är Frankrike mer välorganiserade defensivt. Helt klart är att det är upplagt för fotbollsunderhållning på hög nivå. Frankrike kan definitivt göra ett par mål på egen hand och ni som följt Belgien vet vad de kan åstadkomma. Det luktar mål lång väg och vi väljer att spela Goal Line över 2.25 mål till oddset 1.84. Vi tar även en slant på båda lagen gör mål till oddset 1.80. Båda spelen hämtas hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!