Fotbolls-VM

Colombia – England tisdag kl. 20:00.

Colombia har blandat och gett i gruppspelet men känslan är att de inte visat sin fulla potential ännu. Colombianerna hade oturen att dra på sig en tidig utvisning och straff i 1-2-förlusten mot Japan, vilket förstörde chanserna att vinna den matchen. Spelet såg riktigt bra ut i den rättvisa vinsten 3-0-vinsten mot Polen. Intrycket mot Senegal var svårvärderat då båda lagen spelade avvaktande i den matchen men Colombia fick in ett nödvändigt 1-0-mål i andra halvlek. Spelmässigt flöt det inte på speciellt bra och kvaliteten måste upp för att besegra England.

England har inte ställts på något större prov så här långt. Visst såg det bra ut i storsegrarna mot Panama och Tunisien men motståndet var också riktigt dåligt. Engelsmännen valde att byta ut en stor del av startelvan i den avslutande gruppmatchen mot Belgien och 0-1-förlusten var vad England såg ut att vara ute efter. Det betyder att England hamnat på en ”enklare sida” i slutspelsträden men de möter ett tufft motstånd i kväll.

England har ett ungt och spännande lag på papperet men vi vill se mer innan vi höjer dem till skyarna. Colombia är bra när spelet flyter på fullt ut, som det gjorde mot Polen. Kommer Colombia upp i den standarden här tror vi att engelsmännen lever farligt. Oddsen på att England vinner är ointressanta i våra ögon och vi spelar med att Colombia kommer att störa dem rejält. Vi spelar Colombia med Asian Hcp +0.5 till oddset 1.81 och så lägger vi en slant på att båda lagen gör mål till oddset 2.20. Båda spelen hämtas från Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!