Fotbolls-VM

Brasilien – Belgien fredag kl. 20:00.

Brasilien går från klarhet till klarhet och vi gillar att defensiven sett så välorganiserad ut. Offensivt har Brasilien överkapacitet och så länge de håller ihop laget är de ruskigt svårslagna. Brassarna gjorde processen kort med Mexiko senast och även om 2-0-målet kom sent var det inget snack om saken. Brasilien har 6-0 i målskillnad i matcherna mot Mexiko, Serbien och Costa Rica men nu går svårighetsgraden upp en del.

Belgien är också otroligt starka offensivt men det finns defensiva tveksamheter, precis som vi påtalade inför mötet med Japan. Nu ska det sägas att Japan var ruskigt effektiva under den period de ryckte fram till sin 2-0-ledning och det var otroligt starkt av Belgien att vända till en 3-2-seger. Segern mot Japan har garanterat stärkt självförtroendet ytterligare men den egna defensiva insatsen har säkerligen också gett vissa huvudbry.

Det här är egentligen det första riktigt tuffa testet för båda lagen. Belgien hade en lätt grupp där de mötte ett reservbetonat England i den avslutande matchen. Brasilien stötte inte heller på något tufft motstånd i gruppen och Mexiko håller inte samma höga kapacitet som Belgien.

Båda lagen har kapacitet att slåss om guldet och båda lagen går för segern här. Brasilien ska bära ett visst favoritskap men det är inte någon given vinnare i våra ögon. Vi känner oss övertygade om att Brasilien kommer göra mål på Belgien och det betyder att Belgien måste svara upp om de ska ha chansen att nå semifinal. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!