Fotbolls-VM

Uruguay – Saudiarabien onsdag kl. 17:00.

Uruguay har fortfarande inte spelat sin premiärmatch när vi skriver denna analys. Oavsett utgång i den matchen kommer det vara fullt fokus här. Saudiarabien är helt enkelt ett lag som ska besegras om Uruguay ska kunna vinna gruppen, vilket vi tror att de kommer göra. Sydamerikanerna var väldigt bra i VM-kvalet och de har uppträtt stabilt i vänskapsmatcherna också.

Saudiarabien stod för en otroligt dålig insats i premiärmatchen mot Ryssland. Matchen slutade 0-5 efter att Ryssland gjort två sena mål på stopptid i andra halvlek. Å andra sidan borde Ryssland ha gjort ett eller två mål till redan i första halvlek. Saudiarabien var på tok för naiva i uppbyggnadsfasen där de tappade boll gång på gång. Hade Ryssland bara varit snabbare i tanke och gått fram med fler spelare hade matchen varit död redan i halvtid. Saudiarabien ska ha heder för att de försöker hålla boll, men deras passningskvalitet var urusel och de var inte tillräckligt raka i det offensiva spelet.

Saudiarabien skämde ut sig mot Ryssland och vi menar med bestämdhet att detta är snäppet tuffare. Visst kommer det ske viss uppryckning till denna match men det är också ett krav för att undvika ny storförlust. Precisionen i passningsspelet måste förbättras rejält, annars kommer firma Cavani och Suarez fira julafton redan i juni. Vi kan inte tänka oss annat än att Uruguay sätter stenhård press på Saudiarabien från start och vi tror på utdelning redan i första halvlek. Vi har sett Saudiarabiens två senaste matcher mot Ryssland och Tyskland och det har inte varit bra defensivt. Uruguay har god chans att få utdelning i första halvlek och vi testar Asian Hcp -1 i första halvlek  till oddset 1.85 hos Bet365. Det ger vinst om Uruguay vinner första halvlek med två mål eller mer och pengar tillbaka om de leder med ett mål.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!