Fotbolls-VM

Sydkorea – Mexiko lördag kl. 17:00.

Sydkorea måste gå för seger idag efter förlustmatchen mot Sverige. Man ska komma ihåg att de möter Tyskland i den avslutande omgången. Mexiko har skaffat sig ett skönt utgångsläge efter segern mot Tyskland och så återstår Sverige efter den här matchen.

Sydkorea gjorde verkligen inte mycket väsen av sig mot Sverige. De förde spelet första kvarten men det berodde mer på att svenska spelarna såg nervösa och stingsliga ut. När svenskarna väl fått ordning på nerverna tog de också över spelet. De skapade en hel del fina lägen som borde ha förvaltats, innan 1-0-målet kom på straff. Sydkorea hade inte ett enda skott på mål i mötet med Sverige och vi tror inte på någon större uppryckning i dagens match.

Sydkorea behöver en seger och ni som såg Mexikos möte med Tyskland förstår att sydamerikanerna kan få en riktigt smaskig matchbild. Mexiko var otroligt bra i omställningsspelet mot Tyskland där de var raka, snabba och fick med sig många spelare i anfallen. Nu möter de ett sämre defensivt motstånd i form av Sydkorea. Lägg därtill att Sydkorea förr eller senare måste chansa framåt och då tror vi att Mexiko kommer fira stora triumfer med sina kontringar.

Det är sannerligen inte svårt att ta ställning för Mexiko och oddsen är överraskande höga. Det går att spela tvåan till odds runt 1.72 men vi tar det ett steg till genom att rekommendera spel på Mexiko med Asian Hcp -0.75 som betalar 2.03 i odds. Vi tror även att Mexiko gör två mål eller fler och spelar således Mexiko över 1.5 mål till oddset 2.00. Båda spelen hämtas hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!