Fotbolls-VM

Ryssland – Saudiarabien torsdag kl. 17:00.

Nu är det dags för premiärmatch i VM och det är hemmanationen Ryssland som möter Saudiarabien.

Ryssland kommer troligtvis till spel med mixade känslor. De flesta förväntar sig att hemmanationen ska ta sig förbi gruppspelet, inte minst med tanke på att motståndet ser beskedligt ut. Det är viktigt för hela mästerskapet att ryssarna når slutspelet. Samtidigt har vi följt Ryssland nära i vänskapsmatcherna på slutet och spelet har inte övertygat ett dugg. 1-1-matchen mot Turkiet var en svag historia där Ryssland stundtals pressades tillbaka i andra halvlek och vi tycker att Turkiet låg närmast segern. Innan det föll Ryssland med 0-1 mot Österrike och spelet såg inte speciellt bra ut i den matchen heller. Faktum är att Ryssland bara vunnit två av sina elva senaste matcher och segrarna tog mot svagare lag som Sydkorea och Nya Zeeland.

Saudiarabien är gruppens svagaste lag på papperet och det intrycket befästes i den senaste vänskapsmatchen mot Tyskland. Tyskarna vann ”bara” med 2-1 men ser man till skapade chanser borde de ha fått in tre till fyra mål till. Samtidigt kom Saudiarabiens mål på en retur efter en tveksamt dömd straffspark. Det positiva är att Saudiarabien såg rätt bra ut i omställningsspelet och de hade några avslut som gick tätt utanför. Laget har gjort mål i fyra av de fem senaste vänskapsmatcherna. Det är bara Peru som hållit nollan mot Saudiarabien medan lag som Tyskland, Italien, Grekland och Algeriet tvingats vittja det egna nätet.

Ryssland är befogade förhandsfavoriter i mötet med Saudiarabien men odds runt 1.40-1.45 på ettan är för lågt i våra ögon. Marknaden förväntar sig en målsnål match där oddsen på under 2.5 mål pressats ner rejält. Det logiska är att Ryssland vinner matchen med ett eller två mål men vi ser till spelvärdet och det ligger på fler gjorda mål. Ryssland har darrat en del i vänskapsmatcherna på slutet och kunde Saudiarabien göra mål på nationer som Italien och Tyskland utesluter vi inte att de hittar rätt mot Ryssland heller. Samtidigt imponerade inte Saudiarabiens defensiv mot Tyskland och vi har svårt att se dem hålla nollan.

Vi väljer att spela Goal Line över 2.25 (spelet ger vinst om det produceras tre mål eller mer och halva insatsen tillbaka om det blir exakt två mål) till oddset 2.04 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!