Fotbolls-VM

Peru – Danmark lördag kl. 18:00.

Peru och Danmark förväntas göra upp om andraplatsen i Grupp D bakom suveräna Frankrike.

Peru är ett välmående landslag som kommer till VM-turneringen med gott självförtroende. Laget stod visserligen inte för någon bländande insats i 0-0-matchen mot Sverige, men det syntes att det är ett bolltryggt lag som har hög individuell kapacitet på ett flertal positioner. Peru tog sig till VM-turneringen genom att sluta femma i det sydamerikanska VM-kvalet. De slutade bakom storheter som Brasilien, Uruguay, Argentina och Colombia. Men duktiga lag som Chile, Paraguay och Ecuador spelade ihop färre poäng än Peru. Peru fick spela playoff mot Nya Zeeland för att säkra sin plats i VM och det gick vägen via 0-0 borta och 2-0 hemma.

Danmark kliver också in i VM-turneringen med en stor tro på den egna förmågan. Defensiven har varit urstark med noll insläppta mål i de fyra senaste vänskapsmatcherna. I den senaste matchen besegrades kapabla Mexiko med 2-0. Danmark gjorde ett fint VM-kval där de slutade tvåa i gruppen bakom det duktiga polska landslaget. Danmark spelade playoff mot Irland som slutade 0-0 hemma och 5-1 borta.

Peru ska respekteras. Räknar man in de senaste vänskapsmatcherna är sydamerikanerna uppe i 15 raka matcher utan förlust och tio av matcherna har slutat med segrar. Trots det går vi emot den här gången. Danmark har något spännande på gång med storstjärnan Christian Eriksen i spetsen. Han är en härlig mittfältsgeneral som lyfter medspelarna till nya höjder och vi tror att danskarna går mot ett positivt resultat här i VM. Båda lagen är medvetna om att detta är nyckelmatchen för avancemang. De kan knappast räkna med att besegra Frankrike och båda ska ha vettig chans att slå Australien. Vi är inne på att Danmark tar tre värdefulla poäng, men vi tar det säkra före det osäkra genom att spela dem med Asian Hcp -0.25 (ger vinst om Danmark vinner matchen och halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat) till oddset 2.08 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!