Fotbolls-VM

Frankrike – Peru torsdag kl. 17:00.

Frankrike förväntades gå mot en ganska enkel seger i VM-premiären mot Australien men så blev det inte. Frankrike fick kämpa riktigt hårt för att vinna med 2-1 och avgörandet kom via ett självmål med tio minuter kvar av ordinarie tid. Fransmännen hade stundtals problem med Australien som är fysiskt starka och som höll ihop försvarsspelet på ett bra sätt. Nu väntar en ny match som Frankrike förväntas gå ut och vinna men vi tror inte att det kommer gå speciellt enkelt i den här matchen heller.

Vi spelade emot Peru i den inledande matchen mot Danmark och fick rätt i och med att danskarna vann med 1-0. Det ska dock påtalas att Peru var riktigt, riktigt bra under stora perioder av den matchen och ingen kan säga annat än att de borde ha fått med sig poäng. I och med förlusten har Peru hamnat i en olustig sits och de måste gå för poäng. Skulle Peru ta en poäng idag lever hoppet om avancemang vidare till slutomgången men de är definitivt så att tre poäng skulle sitta bäst.

Vi tycker att spelmarknaden övervärderar Frankrike en aning utifrån de prestationer laget visat på slutet. De såg inte som bäst ut i den avslutande vänskapsmatchen mot USA och insatsen i 2-1-segern mot Australien hade kunnat vara bättre på många olika sätt. Peru är ett bollskickligt lag som kan hota fransmännen. 1X2-oddsen är inte intressanta för oss, däremot tycker vi att marknaden lagt sig på en tacksam nivå när det gäller över/under-spel. Frankrike kan inte gärna gå för något annat än tre poäng mot en nation som Peru och Peru måste svara upp för att ta poäng. Vår känsla är definitivt att det kan öppna upp sig och bli trevligt, inte minst i andra halvlek. Vi väljer att spela Goal Line över 2.25 mål till oddset 1.99 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!