Superettan

Värnamo – Norrby måndag kl. 19:00.

Värnamo har inte imponerat på oss den här säsongen. Fem spelade matcher har resulterat i en seger och fyra förluster. Segermatchen kom på hemmaplan då Varberg besegrades med 2-0, men det följdes upp av en svag spelmässig insats i 0-2-förlusten mot mediokra Landskrona. Värnamo har inte alls fått ihop defensiven och det är bara jumbon Frej som släppt in fler mål än Värnamo.

Norrby fick en pangstart på säsongen då de spelade oavgjort borta mot Frej och besegrade Varberg samt Halmstad. Därefter har Norrby åkt på två raka förluster mot Gefle och Jönköping Södra. Formkurvan pekar alltså åt fel håll om man ser till resultaten, men faktum är att Norrby var väl så bra som Gefle spelmässigt och ingen hade kunnat klaga om de tagit poäng mot Jönköping Södra heller. Spelarna inser såklart att de inte fått den poängmässiga utdelning de förtjänat i de två senaste omgångarna och det talar för revanschlust i kväll.

Vi tycker att Värnamos favoritskap är överdrivet sett till vad de presterat så här långt. Faktum är att Norrby imponerat mer och det är inte något jätteminus att matchen avgörs på bortaplan. Norrby har förmånen att slå ur underläge och vår känsla är att det passar dem perfekt. Beskedligt presterande Värnamo känner att de måste gå för segern och Norrby bör få en matchbild som passar dem bra. Kunde Norrby ta tre poäng borta mot Halmstad (2-0-seger) finns alla chanser att störa Värnamo också. Vårt huvudspel blir X2 (ger vinst om matchen slutar oavgjort eller om Norrby vinner) till oddset 2.05 hos Bet365. Vi lägger även en mindre slant på att Norrby vinner och att båda lagen gör mål till oddset 6,50 hos Bet365.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!