Premier League

Tottenham – Newcastle onsdag kl. 21:00.

Tottenham åkte på en tung och onödig förlust mot bottenlaget West Bromwich senast. West Bromwich var högmotiverade då det fortfarande fanns en chans att rädda kontraktet, men ser man till spel och skapade chanser var det tydlig fördel Tottenham. Tottenham hade 72% av bollinnehavet, de hade 10-4 i avslut och 9-5 i hörnor. Det var helt enkelt en sådan dag då bollen inte ville in. I och med förlusten skiljer det bara två poäng ner till Chelsea under strecket. Chelsea möter Huddersfield i kväll och det betyder att Tottenham måste gå för tre poäng.

Newcastle har säkrat nytt kontrakt sedan några veckor tillbaka och resultaten har inte varit som bäst på slutet. De föll med 0-1 mot Everton för tre omgångar sedan, 0-1 mot West Bromwich näst senast och 1-2 mot Watford senast. Watford var rejält mycket bättre sett till spel och skapade chanser och den 1-2-förlusten var smickrande för Newcastles del.

Newcastle hade alltså jätteproblem mot Watford senast och nu möter de ett segertörstande Tottenham med brutal offensiv spets. Tottenham gick bet senast och det lär inte hända på hemmaplan när det är så viktiga poäng som står på spel. Vi är helt inne på att Tottenham gör jobbet och att de gör en hel del mål. Vi spelar Tottenham med Asian Hcp -2.0 (ger vinst om det blir seger med tre mål eller mer och pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger) till oddset 1,98!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!