Allsvenskan

IFK Norrköping – GIF Sundsvall onsdag kl. 19:00.

IFK Norrköping har växlat upp på slutet och östgötarna kommer till spel med tre raka segrar. Det skiljer inte mer än tre poäng upp till tabelltvåan AIK som har en match mer spelad. Norrköping visade prov på disciplinerad defensiv i 2-0-segrarna borta mot Östersund och IFK Göteborg. I den senaste omgången besegrades Dalkurd i en riktigt underhållande match som slutade 4-2. Det råder inget snack om att Norrköping mår bra för dagen.

GIF Sundsvall har varit ett utropstecken i början av säsongen men de har tappat lite fart den senaste tiden. Sundsvall föll ytterst rättvist med 2-3 hemma mot Östersund senast. Det var en match som Östersund dominerade spelmässigt och där segermarginalen borde ha blivit större. Innan det besegrades Brommapojkarna med 3-0 på hemmaplan. GIF Sundsvall var ett par nummer för stort för Brommapojkarna i den matchen och slutresultatet var logiskt.

Det råder inget snack om att IFK Norrköping är ett bättre lag. Offensiva kuggen Moberg-Karlsson har sett vass ut hela säsongen och nu har även Holmberg kommit igång med tre mål i de fyra senaste matcherna. Vi räknar kallt med att Norrköping kommer vara det spelförande laget och allt annat än en hemmaseger vore överraskande. Oddset på ettan är lite för lågt i våra ögon och det gör att vi blickar mot specialspelet IFK Norrköping att vinna och över 2.5 mål i matchen till oddset 2.20. Norrköpings offensiv är vass för dagen och de skulle kunna lösa tre mål på egen hand. Å andra sidan är Sundsvall bra i sitt omställningsspel och vi blir inte direkt överraskade om de gör mål. Spelet hämtas hos Bet 365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!