Allsvenskan

Malmö FF – Djurgården torsdag kl. 19:00.

Malmö har bara tagit sex poäng i de åtta inledande matcherna och det är en svag inledning med klubbens mått mätt. Det har höjts kritiska röster kring lagbygget och tränaren, inte minst efter 0-3-förlusten borta mot Kalmar senast. Spelarna var rejält besvikna på sig själva efter den matchen och det är ingen vild gissning att vi kommer få se ett högmotiverat Malmö i kväll. Dels för den svaga insatsen mot Kalmar, men även för att skåningarna nyligen förlorade borta mot Djurgården med 0-3.

Djurgården har egentligen inte imponerat nämnvärt så här långt. 3-0-segern mot Malmö var visserligen snygg men då ska man veta att Malmö saknade ett flertal spelare på grund av skador samtidigt som stockholmarna gynnades av att spela hemma på konstgräset. I övrigt har Djurgården förlorat derbyn mot AIK (0-2) och Hammarby (1-2) på slutet. 2-2-resultatet borta mot Elfsborg var inte heller något extra.

Det råder inget snack om att Malmö är ett bättre lag i vår bok. I kväll verkar de få tillbaka några spelare som varit frånvarande på grund av skador. Lägg därtill att det är spel på naturgräs, som är ett stort plus. Dessutom är Malmö är oerhört motiverade för att påbörja sin klättring i tabellen. Vi tror att Djurgården står inför en för tuff utmaning i kväll och hemmasegern är trolig. Vi spelar raka ettan till oddset 1.75 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!