The Championship

Fulham – Derby måndag kl. 20:45.

Det är dags för det andra och avgörande semifinalmötet i kvalet till Premier League. Derby sitter i förarsätet efter 1-0-segern på hemmaplan men Fulham kliver in som tydliga favoriter i dagens match.

Derby lyckades vinna första mötet med 1-0 men det var utan att övertyga. Spelarna gjorde ett gott dagsverke sett till det defensiva spelet men det var en aning oroväckande att de pressades tillbaka så som de gjorde på hemmaplan. Derby fick mestadels slå ifrån sig och de hade svårt att utnyttja de kontringslägen som uppstod.

Fulham hade det mesta och bästa av spelet. De skapade en del heta chanser också, men kom inte närmare än ett rykande avslut i ribban. Spelarna bör ha en god känsla inför kvällen med tanke på hur de styrde och ställde senast. I kväll är det Fulham som har en kokande arena bakom sig och det lär ge spelarna lite extra energi.

Det är mycket som står på spel i kväll med en ”finalplats” i potten och alla vet vilket ekonomiskt uppsving det blir vid en uppflyttning till Premier League. Fulham är rejält svårstoppade på hemmaplan där de tog 13 vinster, spelade åtta oavgjorda matcher och bara förlorade två i ligaspelet. Derby missgynnas av att spela på bortaplan och för deras del handlar det i första hand om att försvara sig och att försöka utnyttja någon kontring eller fast situation. Vi räknar kallt med att Fulham kommer dominera spelet och vi tror att de skapar tillräckligt med målchanser för att vinna. Vi spelar Fulham till oddset 1.70 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!