Premier League

Tottenham – Watford måndag kl. 21:00.

Tottenham har åkt på ett par sura poängtapp i ligan på slutet. Först 1-3 hemma mot Manchester City och det följdes upp av en 1-1-match borta mot Brighton. Det har medfört att Chelsea närmat sig i tabellen. För Tottenhams del ligger allt fokus på att säkra en Champions League-plats nästa säsong. I nuläget ligger Tottenham på rätt sida strecket och de har två poäng tillgodo på Chelsea som dessutom spelat en match mer. Tottenham tar ett jättekliv mot Champions League om de vinner i kväll.

Watford har inte någon nämnvärd tabellmotivation och formen är tveksam. Det har bara blivit två inspelade poäng sett till de fem senaste omgångarna. De föll exempelvis med 0-5 borta mot Liverpool för fem omgångar sedan och nu väntar en ny svår utmaning. Watford har en ganska lång skadelista som bland annat består av spelare som Cleverly, Okaka, Kaboul och Chalobah. Pereyra skadade sig senast och är tveksam.

Tottenham är retat efter poängtappen på slutet och vi tror att Watford kommer få äta upp det. Tottenham är ruskigt starka offensivt med spelare som Kane, Alli, Son och Eriksen i spetsen. Watford är usla på bortaplan där de förlorat nio av de tio senaste matcherna. Faktum är att Watford släppt in två mål eller mer i fem av dessa matcher. De föll med 0-3 mot Arsenal och 0-5 mot Liverpool. Vi är helt inne på att Tottenham vinner med liknande siffror och vi landar i att Asian Hcp -2.25 (ger vinst om Tottenham vinner med tre mål eller mer och halv förlust om det blir seger med exakt två mål) är ett fint spel till oddset 2.06 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!