The Championship

Sunderland – Norwich tisdag kl. 20:45.

Sunderland kämpar för att rädda kontraktet i The Championship. De ligger näst sist i tabellen och har sju poäng upp till Bolton ovanför strecket när det bara återstår fem omgångar att spela. Sunderland har haft jätteproblem att vinna matcher hela säsongen och de är sämst i hela ligan med sex trepoängare. Defensiven har fungerat uselt under stora delar av säsongen och 73 insläppta mål är sämst av alla lag i ligan. Sunderland tog en skön seger mot Derby (4-1) för tre omgångar sedan men kunde inte följa upp det, utan man föll med 1-3 hemma mot Sheffield W och i den senaste omgången fick man nöja sig med 1-1 mot ett formsvagt Leeds.

Norwich kommer sluta någonstans i mitten av tabellen och de har varit inblandade i rejält underhållande matcher på slutet. Reading besegrades med 3-2 för fyra omgångar sedan och där hade Norwich flera chanser at göra några mål till. Det var samma sak senast när Aston Villa besegrades med 3-1. Däremellan föll man med 0-2 mot suveräna Fulham och 1-4 mot QPR.

Det här är en småäcklig match för Sunderland. De måste gå för segern och möter ett Norwich med stort offensivt självförtroende och ”Kanariefåglarna” har råd att gå för tre poäng utan att det svider för mycket om de skulle torska. Sunderland har släppt in 13 mål i de fem senaste hemmamatcherna och det finns en uppenbar risk att de blir straffade i kväll också. Vi är inne på att det kommer bli en målglad match och vi spelar över 2,5 mål till oddset 1,875 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!