Allsvenskan

Malmö FF – AIK måndag kl. 19:00.

Vi får se en tidig toppmatch i andra omgången av Allsvenskan och vi har inte några problem att ta ställning.

Det har hänt en hel del truppmässigt i Malmö från i höstas fram till idag men det går inte att säga annat än att truppen är stark.  Malmö inledde ligaspelet med en förhållandevis trygg 2-1-seger borta mot Elfsborg. Delar av första halvlek var riktigt bra och Malmö hade lägen att göra ett eller två mål till. I andra halvlek blev det mer ställningskrig men skåningarna hade bra koll på händelserna. Malmö har sett fina ut i Svenska Cupen med, där de slog ut Östersund i semifinalen med 1-0.

AIK nämns som Malmös främsta huvudkonkurrent till SM-Guldet. Det har kommit in ett flertal namnstarka spelare i laget men vår känsla är att spelet inte sitter där det ska ännu. AIK har blandat och gett under försäsongen där de bland annat åkte ur Svenska Cupen mot Djurgården. 1-3-förlusten mot Helsingborg var inte heller något extra. I premiäromgången av Allsvenskan besegrades Dalkurd med 2-0 men vi tycker att det var siffror i överkant. AIK hade brister i spelet men Dalkurd hade inte förmågan att utnyttja det.

Ser man till de tre senaste inbördes matcherna mellan dessa lag har Malmö ett poängövertag på 7-1. Vi räknar med att Malmö kommer vara det spelförande laget i kväll och förr eller senare kommer deras vassa offensiva spelare hitta luckor i stockholmarnas försvar. För AIK vore det fullt godkänt att vända hem med en poäng i bagaget men vi tror inte att det lyckas. Kommer Malmö upp i normal standard är det bra vinstchans och vi spelar Malmö med Asian hcp -0.5 (samma sak som rak etta) till oddset 2.00 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!