Champions League

Liverpool – Manchester City onsdag kl. 20:45.

Det är upplagt för fotbollsfest när Liverpool tar emot Manchester City på Anfield i kväll. Ni som följer Premier League vet att Manchester City är ohotade i toppstriden. De har bara förlorat en match i ligan den här säsongen men den förlusten kom på bortaplan mot Liverpool.

Liverpool vann den matchen med 4-3 och det var egentligen inget snack om saken. Manchester Citys backlinje pressades till misstag som vi inte är vana och se samtidigt som Liverpools vassa offensiva spelare var effektiva. Liverpool slog av lite på tempot när de gjorde 4-1-målet och det gjorde att City kunde reducera två gånger om, men Liverpools seger var aldrig hotad.

Manchester City har sitt sätt att spela fotboll och de kommer inte frångå det i kväll heller. De vill äga mycket boll där de söker luckor i motståndarförsvaret med stort tålamod. Liverpool är rakare i sitt spel och de är intensiva i sitt arbete att stressa fram misstag hos motståndarna. Vi är övertygade om att Liverpool kommer få sina lägen i kväll, på samma sätt som Manchester City kommer få det. Liverpool är onekligen starkare offensivt än defensivt.

Värt att notera är att Liverpool brukar trivas bra mot Manchester City. De har bara förlorat en av de fem senaste inbördes matcherna. Ser man till de tre senaste matcherna som spelats mellan lagen på Anfield har Liverpool vunnit med 4-3, 1-0 och 3-0. Vi är långt ifrån säkra på att City lyckas vinna kvällens match men vi är övertygade om att de får med sig något viktigt bortamål. Liverpool inser att de måste gå för segern inför den svåra returen på bortaplan och vi tror inte att Liverpool går mållösa heller. Vi väljer att spela båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!