Allsvenskan

IFK Norrköping – Sirius måndag kl. 19:00.

IFK Norrköping hade problem med formstarka Hammarby senast. Hammarby gick ifrån till en 2-0-ledning och de såg ut att ha full kontroll på matchen när Norrköping reducerade till 1-2. Östgötarna fick mycket energi av målet och de var bara ett avslut i ”ramen” från att få med sig en poäng. Det har gått bra i säsongens två hemmamatcher där Brommapojkarna besegrats med 2-1 och där Kalmar besegrats med 3-1.

Sirius kommer från en ganska händelsefattig 0-0-match mot Häcken. Matchen spelades på en riktigt dålig naturgräsplan och det gjorde att passningskvaliteten blev lidande. Innan det skrällde Sirius genom att bortaslå Elfsborg med 1-0. Uppsalalaget har tagit poäng i två raka matcher men allt är inte frid och fröjd i klubben. Målvakten Josh Wicks har fått sparken efter hans dopningsavslöjande (kokain). Lägg därtill att ytterbackarna Jesper Arvidsson och Karl Larson saknas. Det är fortsatta defensiva minus hos gästerna!

IFK Norrköping är starka på hemmaplan och vi räknar med att de kommer sätta Sirus under press i kväll. Vi har väldigt svårt att se hur Sirius ska kunna stå emot med tanke på den defensiva situationen.  Moberg Karlsson har sett väldigt het ut i de inledande matcherna och det finns alltjämt sparkapital i duktige Karl Holmberg. Vi är helt inne på att det blir hemmaseger och vi spelar IFK Norrköping med Asian Hcp -1,25 till oddset 2.01 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!