Allsvenskan

Hammarby – Brommapojkarna måndag kl. 19:00.

Hammarby har varit inblandade i målglada matcher i de två inledande omgångarna. Första målet lät visserligen vänta på sig i mötet med IFK Göteborg men när domaren blåste av stod det 2-1 på resultattavlan till Hammarby. I premiären mot Sirius kunde Hammarby vinna med 3-2 och lägger man till vänskapsmatchen mot IFK Norrköping (3-2-seger) så går det att konstatera att det svängt bra om Hammarby under våren.

Brommapojkarna har fått en ganska fin inledning på den Allsvenska säsongen. De inledde visserligen med en knapp förlust på bortaplan mot IFK Norrköping, men östgötarna behövde en straffspark i 78:e minuten för att få in det avgörande 2-1-målet. Det följdes upp av en fin 2-0-seger på hemmaplan mot Häcken. Segern underlättades såklart av att göteborgarna drog på sig två röda kort under matchens gång men man ska komma ihåg att Brommapojkarna satte 1-0 innan första spelaren visades ut.

Hammarby spelar på hemmaplan och de ska givetvis vara favoriter nu när Brommapojkarna kommer på besök. Vi menar dock att favoritskapet blivit väl stort. Brommapojkarna har inlett säsongen på ett lovande sätt och de kommer få sina chanser att göra mål på Hammarby också. 1X2-oddsen är inte intressanta i våra ögon, däremot gillar vi spelet båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.00 hos Bet365. Kunde Brommapojkarna göra mål borta mot Norrköping och mot Häcken kan de göra mål på Hammarby också. Hemmalaget har en spännande offensiv spets som knappast går bet.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!