The Championship

Fulham – Sunderland fredag kl. 20:45.

Fulham har precis allt att spela för. De två bäst placerade lagen tar steget upp i Premier League medan trean får spela kvalspel. Fulham ligger trea inför den näst avslutande omgången, men de tar sig förbi Cardiff vid seger i kväll samtidigt som Cardiff spelar en svår bortamatch mot Hull imorgon. Fulham har full motivation och de har varit något av vårens lag i ligan. Londonlaget har spelat 22 raka matcher utan att förlora, den senaste förlusten kom 23:e december och därefter har Fulham tagit 56 poäng av 66 möjliga.

Sunderland befinner sig i en helt annan situation. Det står klart att de åker ur The Championship efter förlusten mot bottenlaget Burton förra helgen. Besvikelsen är såklart monumental för Sunderlands del och nu gäller det att försöka avsluta ligan så bra de bara kan i de två återstående omgångarna. Samtidigt lär det bli svårt för spelarna att mobilisera den kraft som krävs för att kunna stå emot Fulham, som varit ett av ligans absolut bästa lag under 2018. Sunderland har dessutom en ganska lång resa till match och det är förmodligen en resa spelarna helst av allt velat slippa.

Motivation är väldigt viktig den här årstiden. Den här gången talar såväl motivation som klass och hemmaplansfördelen för Fulham. Fulham vill ta chansen att sätta press på Cardiff och allt annat än en seger mot Sunderland vore överraskande. Fulham ska ses med toppchans att vinna och vi väljer att spela laget med Asian Hcp -2.0 (ger vinst om Fulham vinner med tre mål eller mer och insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger) till oddset 1.96 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!