Premier League

Tottenham – Everton lördag kl. 18:30.

Tottenham är ett lag vi är svaga för i grund och botten. De led stundtals av det tuffa dubbelmatchandet i Premier League och i Champions League under hösten, men vi tycker att energin återvänt på ett bra sätt den senaste tiden. Tottenham återfinns på en femteplats i tabellen just nu men de har alla chanser att förbättra den placeringen under våren. Tottenham är sylvassa offensivt med spelare som Kane, Son, Eriksen och Alli i spetsen.

Everton tog in Allardyce som tränare och det har gett laget en bättre defensiv grund, men helheten är fortfarande för dålig. Everton kommer från tre raka förluster i och med 1-2-resultaten borta mot Bournemouth och Liverpool samt 0-2-förlusten hemma mot Manchester United. Det är ingen vild gissning att vi får se en defensiv inledning från Everton i dagens match men de kommer tvingas flytta fram när Tottenham väl gör första målet.

Tottenham har imponerat på slutet med vinster som 3-0 mot Burnley, 5-2 mot Southampton, 2-0 mot Swansea samt 3-0 mot Wimbledon i FA-cupen. 1-1-matchen mot West Ham näst senast kändes lite onödig men det borgar för fullt fokus idag istället. Vi tror att Tottenham trycker tillbaka Everton från start och det är en tidsfråga innan de får in ledningsmålet. Pigga Tottenham ska ha goda möjligheter att ta en flermålsseger mot trötta Everton. Vi väljer att spela Tottenham med Asian Hcp -1.5 (kräver seger med två mål eller mer) till oddset 1.86 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!