SHL

Rögle – Karlskrona lördag kl. 15:15.

Det spelas en mycket viktig bottenmatch i Ängelholm idag och vi tar tydlig ställning!

Rögle räckte inte till i den svåra bortamatchen mot Djurgården i torsdags och det är inte mycket att orda om. Djurgården är svåra att stå emot med nuvarande form, i alla fall när de spelar på Hovet. Dessutom är det tydligt att Rögle presterar sin absolut bästa hockey på hemmais. Rögle bör komma till spel med gott självförtroende eftersom de vunnit fem raka hemmamatcher och då är det ändå skickliga lag som HV71, Djurgården, Växjö och Brynäs som varit på besök. Nästjumbon Mora besegrades också utan problem och dagens match har en liknande svårighetsgrad.

Läget är desto dystrare i Karlskrona. Vi gick emot dem i hemmamatchen mot Frölunda i torsdags och det var inget snack om saken. Frölunda vann med 7-1 och det var inte mycket som fungerade i Karlskronas spel. Blekingelaget har stora problem att hitta ett vägvinnande spel, spelarna saknar självförtroende och det är kris utanför isen då ekonomin är svag. Det är svårt att tro på något lyft för Karlskrona i den här svåra bortamatchen, inte minst med tanke på att de bara lyckats ta sju av 54 möjliga poäng på bortaplan den här säsongen.

Båda lagen har ett varsitt tungt avbräck. Rögle saknar Matson medan Karlskrona har en avstängning på Rhodin. Vi räknar kallt med att Rögle tar tag i spelet från start och med hemmapubliken i ryggen ska det vara toppchans. Det här är en av säsongens viktigaste matcher och vi tror bestämt att Rögle tar chansen att utöka avståndet ner till Karlskrona. Nordicbet erbjuder oss 1.84 på ettan och det är ett givet lördagsspel!

Nordicbet erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!