SHL

Mora – Skellefteå torsdag kl. 19:00.

Nykomlingen Mora har haft svårt att räcka till sett till säsongen som helhet, men laget har en hög högstanivå när spelet väl fungerar som det ska. Vi tycker att Mora stod upp helt okej i 2-3-förlusten borta mot Frölunda näst senast. Det följdes upp av en riktigt stabil insats i 5-3-segern mot Luleå i den senaste omgången. Målvakten i Mora stod för ett par sämre insatser som gav Luleå ett par billiga mål men det stoppade ändå inte dalmasarnas framfart.

Skellefteå har inte presterat på topp i matcherna på slutet. De räddade med nöd och näppe två poäng efter att ha vänt 0-3 till 4-3 på hemmaplan mot Rögle för tre omgångar sedan. Det följdes upp av en blytung 1-3-förlust på hemmaplan i derbyt mot Luleå. I den senaste omgången såg Skellefteå ut att defilera hem en enkel seger på bortaplan mot Malmö, men en 4-0-ledning förvandlades till 4-4 på drygt fem minuter och Malmö kunde dessutom sno åt sig bonuspoängen. Det är upp till bevis för Skellefteå i kväll och vi räknar med att de kommer få slita för poängen.

Vi tycker att spelbolagen överskattar Skellefteå en aning i kväll. Västerbottningarna har fortfarande tunga avstängningar på Matt Anderson och Joakim Lindström. Linus Lindström och Tim Söderlund är borta igen och vi känner inte till statusen för offensiva kuggen Bud Holloway som var skadad mot Malmö. Mora stod upp riktigt bra i den senaste bortamatchen mot Skellefteå som förlorades med 2-3. Mora var med bra sett till spelet men de kunde inte stoppa Oscar Möller som gjorde samtliga tre mål för Skellefteå den kvällen. Vi blir inte överraskade om Mora tar poäng i kväll istället och vi väljer att spela 1X till oddset 1.80 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!