La Liga

Getafe – Malaga fredag kl. 21:00.

Getafe har gjort en fullt godkänd säsong så här långt. De återfinns på en mittenposition i tabellen och spelet på hemmaplan är bra. Getafe har spelat nio hemmamatcher i ligan och det har resulterat i fem segrar, ett oavgjort resultat och tre förluster. 0-2-förlusten borta mot Atlético Madrid senast var ingenting att säga om, då såg det bättre ut i 2-0-segern mot svaga Las Palmas i senaste hemmamatchen. Vi menar att Getafe står inför en likvärdig utmaning i kväll.

Malaga har inte gjort någon glad den här säsongen. De ligger näst sist i ligan och spelet på bortaplan är riktigt uselt. Malaga har spelat nio bortamatcher och det har resulterat i en seger och åtta förluster. Malagas enskilt största problem ligger i det offensiva spelet och det är inte mycket som talar för islossning i kväll då anfallarna Diego Rolan och Borja Baston återigen saknas.

Getafe är ett starkare lag i grund och botten. Det är mycket som talar för ettan i kväll när de har hemmaplansfördelen i ryggen och Malaga saknar sina bästa anfallare. Getafe besegrade Las Palmas med 2-0 i den senaste hemmamatchen och vi är inne på ett liknande resultat i kväll. Malaga är såklart i ett desperat poängbehov men viljan kompenserar inte upp det faktum att det finns uppenbara brister i laget. Kommer Getafe upp i normal standard ska det vara toppchans och vi väljer att spela ettan till oddset 1.80 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!