SHL

Frölunda – Djurgården tisdag kl. 19:00.

Frölunda tycks ha hittat rätt i det defensiva spelet i de två senaste matcherna och då är göteborgarna svårslagna. Skellefteå nollades i 3-0-segern i Skellefteå näst senast och det följdes upp av en 1-0-seger mot Djurgården på Hovet igår. Frölunda lyckades undvika den press Djurgården försöka sätta genom fina förstapassningar och det gav ett fint flyt i spelet över hela isen. Lagets senaste segrar har lyft dem till en andraplats i tabellen. Det skiljer en poäng mellan Frölunda och Djurgården inför kvällen och det är viktigt för Frölunda att vinna på nytt med tanke på att Djurgården har en match mindre spelad.

Djurgården har gått några tuffa matcher på slutet. De hade marginalerna på sin sida då de kvitterade till 4-4 i bortamatchen mot Växjö med fem sekunder kvar av ordinarie tid näst senast och stockholmarna fick med sig bonuspoängen också. Matchen såg ut att sitta i benen för spelarna såg energilösa ut i den tredje perioden mot Frölunda igår och Frölunda var närmare ett 2-0-mål än vad Djurgården var ett 1-1-mål. Det är värt att notera att Djurgården dragits med tunga offensiva skador på stjärnspelarna René Bourque, Andreas Engqvist och Daniel Brodin en längre tid. I gårdagens match skadade sig Marcus Davidsson redan i första perioden och så försvann Lukas Vejdmo som gjorde sig illa mot Växjö näst senast.

Spelarna i Frölunda är stärkta av segern igår och de reste hem på ett smidigt sätt med en chartrad ”kärra”. Djurgården tog tåget till Göteborg under förmiddagen och det känns onekligen som att lagens olika uppladdningar är en fördel för Frölunda. Frölunda såg riktigt bra ut igår samtidigt som vi sätter ett frågetecken för spetsen i Djurgården. Med gårdagsmatchen i färskt minne är valet enkelt – vi spelar Frölunda till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!