La Liga

Valencia – Celta lördag kl. 20:45.

Valencia har varit ett av La Ligas stora utropstecken den här säsongen. De kommer från säsongens första förlust senast och det var också sämsta insatsen så här långt. Det var anmärkningsvärt att Valencia förlorade med 1-0 mot Getafe med tanke på att Getafe drog på sig en utvisning med drygt 65 minuter kvar att spela. En förklaring till den slätstrukna insatsen ligger i att Murillo, Garay och Guedes saknades och det är kännbara minus. Räkna med att Valencia vill revanschera sig i kväll, men det är lättare sagt än gjort mot ett skickligt motstånd som Celta.

Celta har definitivt presterat som ett övre mittenlag i matcherna på slutet och det andas optimism kring laget. Laget kommer från en fin insats i 2-2-mötet borta mot Barcelona och Aspas har öst in mål under hösten. Poängen mot Barcelona var stärkande på alla sätt och spelarna i Celta vet att de kan störa Valencia när de tog poäng mot Barcelona.

Valencia får återigen klara sig utan backarna Murillo, Garay och mittfältaren Guedes och det är tunga avbräck. Offensivt är Valencia starka och vi har svårt att se hur Valencia ska bli nollade i kväll. Å andra sidan kan det bli svårt för Valencia att stå emot Celtas fina offensiv med Aspas i spetsen. Vi är helt inne på att båda lagen kommer göra mål och att det slutar med tre mål eller fler i matchen. Vi väljer således att spela båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!