Premier League

Southampton – Leicester onsdag kl. 20:45.

Vi hade marginalerna på vår sida igår då det rasslade in två sena mål mellan Crystal Palace och Watford. Vi vill se många mål i kväll igen!

Southampton har visat prov på förbättrat form i matcherna på slutet. Det lossnade i och med 4-1-segern hemma mot Everton där det var rejäl klasskillnad. Southampton gjorde det mesta rätt i den matchen och segermarginalen hade kunnat bli större.  Därefter stod Southampton upp länge och väl i den hedersamma 1-2-förlusten på bortaplan mot suveräna Manchester City och en poäng i den luriga bortamatchen mot Bournemouth var godkänt. Southampton kommer närmast från en 1-1-match på hemmaplan mot Arsenal. Det var en match där Southampton hade bud på ett mål till och vi gillade vad vi såg av offensiven i första halvlek.

Leicester har verkligen hittat formen i matcherna på slutet och de kommer från tre raka segrar. 2-1-segern mot Tottenham för tre matcher sedan var snygg. 1-0-segern mot Burnley var godkänd och det följdes upp av en underhållande 3-2-seger borta mot Newcastle i lördags. Leicester tappade ledningen två gånger om i den matchen, men en fin kontring ledde till ett avgörande självmål av Pérez.

Southampton har sett riktigt pigga ut offensivt i hemmamatcherna på slutet och vi tror att de kommer vara spelförande i kväll. Leicester är ett lag som är sylvassa i sitt omställningsspel och vi blir förvånade om de inte utnyttjar en kontring eller två. Båda lagen är i ett läge där de går för segern och det talar för öppna spjäll vid ett oavgjort resultat i slutskedet. Vi väljer att spela över 2.5 mål till oddset 2.06 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!