Premier League

Southampton – Arsenal söndag kl. 13:00.

Southampton har visat prov på förbättrat form i matcherna på slutet. Det lossnade i och med 4-1-segern hemma mot Everton där det var rejäl klasskillnad. Southampton gjorde det mesta rätt i den matchen och segermarginalen hade kunnat bli större.  Därefter stod Southampton upp länge och väl i den hedersamma 1-2-förlusten på bortaplan mot suveräna Manchester City. I den senaste omgången kämpade Southampton till sig en poäng i den luriga bortamatchen mot Bournemouth. Nu är Southampton tillbaka på hemmaplan igen och vi tror på en ny fin insats.

Arsenal har också sett bra ut i matcherna på slutet. 5-0-segern hemma mot Huddersfield var visserligen i överkant. Det rasslade till rejält efter Özils 2-0-mål i 68:e minuten. Det följdes upp av en snöplig 1-3-förlust mot Manchester United där Arsenal var det bättre laget under långa stunder. Hade det inte varit för en storspelande de Gea hade Arsenal med största sannolikhet tagit poäng. Det följdes upp av en enkel 5-0-seger mot BATE i veckans Europa League-omgång.

Det råder inget snack om att Arsenal är det bättre laget men vi har respekt för Southampton när de spelar på hemmaplan. Arsenals spetsspelare har visat prov på finfin form i matcherna på slutet och vi blir väldigt förvånade om Londonlaget inte gör mål. Å andra sidan är defensiven fortsatt svajig och Southampton lär göra mål om de presterar i närheten av vad de gjorde offensivt mot Everton. Vi tror att vi kommer få se en del mål i dagens lunchmatch och spelar därför över 2.5 mål (Goal Line) till oddset 1.75 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!