Champions League

Liverpool – Spartak Moskva onsdag kl. 20:45.

Liverpool har gjort ett helt okej gruppspel och nu återstår det att se om de kan knipa den viktiga förstaplatsen. Engelsmännen behöver en poäng för at säkra en plats i slutspelet men det kommer troligtvis krävas en seger för att vinna gruppen. Formen har varit finfin på slutet då Liverpool bland annat kört över Brigthon med 5-1 på bortaplan och Stoke med 3-0. Offensiven är, som de flesta vet, sylvass och när defensiven sitter är Liverpool svåra att tas med.

Spartak Moskva behöver en seger för att nå slutspelet. En poäng har inget som helst värde för ryssarna och det talar för att det kan bli en ganska trevlig matchbild. Gör Liverpool första målet, vilket vi tror, kan det bli en riktigt härlig match som böljar fram och tillbaka. Spartak Moskva stod för en svag insats i senaste Champions League-matchen då de misslyckades med att besegra Maribor på hemmaplan. Det såg bra ut då ryssarna satte 1-0 sent men de lyckades tappa in 1-1 i slutskedet.

Mötet mellan Spartak Moskva och Liverpool i Ryssland dominerades av Liverpool, både spelmässigt och sett till skapade chanser. Vi har det intrycket med oss inför kvällen och precis allt talar för att Liverpool ska kunna vinna. Spartak Moskva lär knappast stå emot defensivt och när Liverpool väl gör mål måste ryssarna chansa framåt för att vända till seger. Vår känsla är att detta kan rinna iväg resultatmässigt. Vi väljer att spela Liverpool med Asian Hcp -2 (ger vinst om Liverpool vinner med tre mål eller mer och pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger) till oddset 1.95 hos Bet365.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!