Premier League

Leicester – Crystal Palace lördag kl. 13:30.

Mittveckans båda överspel i Premier League satt fint och vi vänder oss återigen till Premier League.

Leicester visar prov på riktigt fin form. Första halvleken borta mot Southampton i veckan var majestätisk och 4-1-segern var lika logisk som rättvis. Det såg bra ut borta mot Newcastle inne det också där Leicester visade fin moral och krigade till sig ett avgörande 3-2-mål i slutskedet. Helt klart är att Leicester lyft sig efter senaste tränarbytet och det finns ingenting som talar för en sämre prestation inför hemmafansen i eftermiddag.

Crystal Palace försöker lyfta från bottenstriden och varje poäng är viktig i nuläget. Den spelmässiga prestationen mot Watford var dock oroväckande svag. Palace hade förtvivlat svårt att skapa något i den matchen och det räddades av att Watford drog på sig en utvisning. Utan det röda kortet hade Watford definitivt vunnit men Palace lyckades vända till 2-1 i slutminuterna. Innan det fick Crystal Palace nöja sig med 2-2 borta mot Bournemouth där första halvlek var underhållande.

Leicester har besegrat svårslagna Burnley (1-0) och högt rankade Tottenham (2-1) i de två senaste hemmamatcherna. Vi kan inte påstå att dagens utmaning är tuffare och det ska vara bra chans till en ny seger. Värt att notera är att Leicester dessutom vunnit de senaste hemmamatcherna mot Palace med 3-1 och 1-0.  Backen Sakho är fortsatt skadad och så är innermittfältaren Luka Milivojevic avstängd – vilket är två betydande avbräck för Palace. Vi tvekar inte för en sekund då vi tar ställning för Leicester-ettan till oddset 1.90 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!