Premier League

Crystal Palace – Watford tisdag kl. 21:00.

Crystal Palace ligger alltjämt sist i Premier League och poängbehovet är stort. I nuläget skiljer det två poäng upp till West Bromwich ovanför strecket och Palace vill såklart kravla sig upp på säker mark så snabbt som möjligt. Londonlaget kommer närmast från en 2-2-match mot Bournemouth på hemmaplan, en match där de fick chansen att avgöra på straff. Benteke roffade åt sig straffen från ordinarie straffskytt Milivojevic och lyckades inte förvalta den i 93:e minuten. Första halvlek var förövrigt en smått galen historia som svängde fram och tillbaka och målen duggade tätt.

Watford återfinns på en trygg mittenposition i tabellen. Formraden är inte den bästa men det finns förklaringar till det. Watford föll mot starka Manchester United för tre omgångar sedan. Det följdes upp av en fin poäng på hemmaplan mot Tottenham innan Burnley blev för svåra senast. Det ska sägas att Watford hjälptes av att Tottenham drog på sig en utvisning efter 52 minuter. Å andra sidan drog Watford själva på sig en utvisning mot Burnley och det förstörde poängchansen i den matchen.

Det är upplagt för en underhållande och målrik match i kväll. Crystal Palace är i stort poängbehov och går för segern. Watford har kapacitet att störa och de snittar 3,25 mål per match på bortaplan. Vår idé om en målrik match störs inte direkt av att båda lagen har defensiva minus. Place har ett nytt tungt avbräck på Sakho och Watford har ett nytt avbräck på Zeegelaar. Det är inte bra då båda lagen saknar försvarare sedan tidigare. Vi väljer att spela båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!