Premier League

Watford – West Ham söndag kl. 15:15.

Watford fick stryk i de tre avslutande matcherna inför uppehållet, trots att laget spelade hyggligt och var väl med i samtliga tre. Den sista 2-3-förlusten mot Everton var klart snöplig: Watford släppte in det avgörande målet på straff i 90:e minuten. I övrigt var lagets höst mycket positiv och Watford har steppat upp jämfört med fjolårssäsongen. Watford har haft ett ganska tufft spelprogram men de har lyckats ta sig igenom flera hinder, blanda annat 2-0-vinst borta mot Southampton, 3-3 hemma mot Liverpool och 2-1 hemma mot Arsenal. Laget har dessutom spelat bra även i några matcher där resultatet inte har gått, t.ex. den oturliga 2-4-förlusten borta mot högt rankade Chelsea.

West Ham avslutade katastrofalt inför uppehållet: 1-4-förlust hemma mot Liverpool efter synnerligen svagt försvarsspel. Konsekvensen blev att tränare Blic sparkades. West Hams nye tränare Moyes behöver ingen närmare presentation. Moyes är känd från bl.a. Sociedad, Manchester United och Everton som är klubbar som han tidigare har varit verksam i. Moyes tränargloria har dock hamnat på sniskan då de senaste uppdragen varit minst sagt tveksamma, stundtals direkt dåliga. Vi tror inte på någon succé den här gången heller. Moyes får ta över ett minst sagt brokigt West Ham som fortfarande är segerlöst i alla sex bortamatcher (0-3-3). West Ham har bara hållit nollan i en av de tidigare bortamatcherna. West Ham har inte haft något stabilt framgångsrecept på hela hösten under Bilic och Moyes är knappast en tränare som plockar fram den tidigare synnerligen osynliga potentialen.

Det mer trygga, hemmagynnade Watford vinner matchen och vi spelar ettan till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!