La Liga

Valencia – Leganes lördag kl. 13:00.

Valencia är ett lag som verkligen imponerat på oss den här säsongen. Valencia spelar en underhållande fotboll på alla sätt och vis och det går inte att säga annat än att den nuvarande andraplatsen är välförtjänt.  Valencia har spelat tio matcher i ligan och det har resulterat i sju segrar och tre oavgjorda resultat. Det är bara Barcelona som lyckats producera fler mål än Valencia.

Leganes har inlett säsongen på ett hyggligt sätt men känslan är definitivt att de är på nedgång. Leganes hade en tydligt defensiv inriktning mot Sevilla senast, en match som förlorades med 1-2 och nollan spräcktes redan efter 19 minuter. En annan oroande faktor är att Leganes har svårt att hitta kreativa lösningar i offensiven och det bådar inte gått när de möter ett oerhört formstarkt Valencia.

Valencia kommer från en något sämre spelmässig insats i 2-1-segern mot Alaves senast, men då ska man veta att viktiga mittfältaren Parejo saknades och han är tillbaka idag. Leganes har, å andra sidan, ett tungt mittfältsminus då defensiva mittfältaren Ruben Perez är avstängd. Valencia lär dominera spelet mot Leganes idag och vi är helt inne på att de tar en bekväm seger. Vi väljer att spela Valencia med Asian Hcp -1.0 (ger vinst om Valencia vinner med två mål eller mer, pengarna tillbaka vid en uddamålsseger) till oddset 1.95 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!