La Liga

Valencia – Sevilla lördag kl. 18:30.

Det brukar vara tal om härlig toppmatch när Valencia och Sevilla möts, men frågan är om båda lagen verkligen håller toppklass för dagen.

Medan Valencia fortsätter att vara obesegrat och övertygar stort så verkar Sevilla ha ”gått in i väggen” med två usla insatser senaste veckan. Valencia har verkligen haft en trivsam höstsäsong under coachen Marcelino som tycks ha fått pusselbitarna rätt omgående. Laget bjöd på bländande offensiv senast i en 6-3-vinst borta mot Betis.

Sevilla har däremot gjort dubbla floppar efter landskampsuppehållet. Laget var riktigt dåligt i förra helgens 0-1-förlust borta mot Athletic Bilbao. Det följdes av en total kapitulation i mittveckans Champions League. Sevilla förlorade matchen borta mot Spartak Moskva med hela 1-5. Utöver den dunkla formen finns det även frågetecken kring Sevillas mittfältare N’Zonzi som räknas som är småskadad (missade Champions League) och kanske kommer att missa spel i matchen mot Valencia.

Med andra ord talar såväl dagsform som hemmaplansfördel, schemafördel och truppläge för Valencia. Det är givet att ta ställning för Valencia-ettan som spelas till oddset 1,95 hos Bet 365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!