Superettan

Trelleborg – Åtvidaberg söndag kl. 15:00.

Trelleborgs FF har vittring på allsvensk kvalplats och kan komma mycket närmare densamma vid en vinst här hemma mot det svaga bottengänget Åtvidaberg. Trelleborg har varit stabilt i de flesta hemmamatcherna och är ett av Superettans starkaste hemmalag. Att laget har naturgräs är en faktor som gäckar söndagens gäster Åtvidaberg som föredrar konstgräs.

Åtvidaberg bör även ha blivit lite skrämt av hur nära det var att Trelleborg vann senaste bortamatchen mot Falkenberg (kryssade 1-1). Åtvidabergs höst har varit full av dels dåliga insatser och dels stolpe ut – ofta oskicklighet – som gör att laget högst sannolikt kommer åka ur. Det är knappast i bortamatch mot ett högmotiverat Trelleborg som Åtvidabergs realistiska räddningsplanka finns att hitta.

Det är bara en seger som gäller för Trelleborg med tanke på motstånd, hemmaplansfördel och det faktum att spelarna inte vill släppa in Öster i matchen om tredjeplatsen. Vi tror att Trelleborg kommer vinna detta tämligen enkelt och de spelas med Asian Hcp -1.5 (kräver seger med två mål eller mer) till oddset 2.15 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!