Champons League

Shakthar Donetsk – Feyenoord onsdag kl. 20:45.

Det här är en viktig match för Shakthar Donetsk i dubbel bemärkelse. Laget ligger tvåa i gruppen just nu och har tre poäng tillgodo på Napoli, å andra sidan har ukrainarna två svåra matcher kvar i gruppspelet på bortaplan mot just Napoli och hemma mot Manchester City. Ska Shakthar Donetsk kunna slåss om andraplatsen krävs det en seger här och de vill inte ge Feyenoord chansen att utmana om tredjeplatsen, om Napoli skulle ta sig förbi i jakten på andraplatsen.

Feyenoord är det sämsta laget i gruppen och det är inte speciellt överraskande att de ligger sist med tre förluster på tre omgångar. Dessa lag möttes i Holland i förra omgången och då vann ukrainarna med 2-1 efter att ha vänt ett tidigt underläge. Det är värt att notera att Shakthar Donetsk drog på sig en utvisning efter 75 minuter, men Feyenoord förmådde inte att kvittera trots det numerära överläget.

Spel hemma i Ukraina talar för Shakthar Donetsk i kväll. De imponerade så smått på oss i 2-1-segern hemma mot Napoli och detta är definitivt enklare på papperet. Feyenoord har spelat en bortamatch i gruppspelet och då föll de med 1-3 mot Napoli. Vi är helt inne på att Shakthar Donetsk kommer diktera villkoren ute på planen och det kan rinna i väg resultatmässigt till slut. Feyenoord måste helt enkelt vinna för att närma sig övriga lag och tar Shakthar Donetsk ledningen måste försvaret öppna upp sig. Vi spelar Shakthar Donetsk med Asian Hcp -1.5 (kräver seger med två mål eller mer) till oddset 2.04 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!