Champions League

PSG – Anderlecht tisdag kl. 20:45.

Vi spelade PSG och över 3.5 mål till glada 1.95 när lagen möttes i Belgien senast och det var inte något större snack om saken. Nu är det dags att kliva in igen!

PSG toppar Grupp B med tre segrar på tre matcher och mäktiga 12-0 i målskillnad. Det skiljer redan nu sex poäng ner till Celtic under strecket, men fransmännen är ute efter gruppsegern och då finns det inte utrymme att slarva bort poäng mot ett lag som Anderlecht på hemmaplan.

Anderlecht ligger sist i gruppen efter att ha förlorat de tre inledande matcherna med 0-10 i målskillnad. Det är givetvis så att Anderlecht inte räcker till mot Europas bästa lag, men vi tycker ändå att de stod för en positiv insats i hemmaförlusten mot PSG. Faktum är att Anderlecht vaskade fram några heta målchanser och de var i alla fall värda att få peta in en boll. Nu avgörs matchen i Paris och då blir det såklart svårare för Anderlecht att hävda sig.

PSG stormar fram mot guldet i den inhemska ligan och de kan fokusera fullt ut på Champions League. Läget är inte detsamma för Anderlecht som ligger trea i ligan och som har nio poäng upp till Club Brügge som toppar tabellen. Anderlecht möter just Club Brügge på söndag och det är otroligt viktigt för belgarna att vinna den matchen. Det råder klasskillnad mellan dessa lag i grund och botten, när man inkluderar faktorer som att PSG har hemmaplansfördelen och att Anderlecht har en mer högprioriterad match senare i veckan talar det mesta för en enkel hemmaseger. Vi väljer att spela PSG med Asian Hcp -3.0  (ger vinst om PSG vinner med fyra mål eller mer pengarna tillbaka om de vinner med exakt tre bollar) till oddset 1.86 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!